Univerzalny refraktometer Brix na ovocne stavy a mliecne napoje
Nájdených 5 záznamov (zobrazujem 1 až 5)
Cena vrátane DPH
|
|||
Univerzálny refraktometer brix na ovocné šťavy a mliečne nápojeUniverzálny refraktometer brix na ovocné šťavy a mliečne nápoje RBR32-ATC Prístroj na meranie vlastnosti kvapaliny pomocou lomu svetla. Optický refraktometer (brixmeter) vybavený stupnicou v rozsahu 0 až 32 °Bx. s presnosťou 0.2%. Refraktometer je vybavený automatickou kompenzáciou teploty. Dôležité... |
49,74 € |
||
Univerzálny refraktometer Brix na ovocné šťavyIde se o optický refraktometer (brixmeter) vybavený stupnicou v rozsahu 0-20°Bx (% obsah cukru Mas Sacch). Presnosť merania je 0.1% Vhodný na meranie ovocných a zeleninových štiav a zrelosti plodov (jahody, melóny, citrusy, paradajky a podobne). Na meranie zrelosti hrozna doporučujeme typ učený pria... |
38,00 € |
||
Univerzálny refraktometer Brix na ovocné šťavy a mliečne nápojeIde o optický refraktometer (brixmeter) vybavený stupnicou v rozsahu 0 až 32 °Bx. Presnosť merania je 0.2 %. Vhodný na meranie predovšetkým ovocných kvasov, zákvasov, cukernatosti ovocných a zeleninových štiav, olejových emulzií (obsah oleja vo vode), ale taktiež na meranie mliečnych nápojov, obsahu... |
38,00 € |
||
Univerzálny refraktometer Brix na veľmi nízke koncentrácieJedná sa o optický refraktometer (brixmeter) vybavený stupnicou v rozsahu 0 - 5 °Bx (% obsah cukru - MasSacch). Presnoť merania je 0.1 °Bx (0.1 %). Vhodný na meranie veľmi nízkych koncentrácií roztokov cukru a vody. Rozsah stupnice Rozlíšenie 0 až 5 °Bx 0.1 °Bx Príklad: 100 g roztoku 25 °Bx obsahuje... |
50,00 € |
||
Univerzálny refraktometer Brix na olejové emulzie a veľmi nízke koncentrácieJedná sa o optický refraktometer (brixmeter) vybavený stupnicou v rozsahu 0-10 °Bx (% obsah cukru - MasSacch). Presnoť merania je 0.1 °Bx (0.1 %). Vhodný na meranie chladiacich olejových emulzií (obsahu oleja vo vode) a veľmi nízkych koncentrácií roztokov cukru a vody. Rozsah stupnice Rozlíšenie 0 a... |
44,00 € |
||
Nájdených 5 výsledkov |